Този сайт използва бисквитки (cookies), които се използват за правилното функциониране на сайта, както и за събиране на данни за посещаемостта от страна на GOOGLE. С използването на сайта вие се съгласявате с това условие.

БСК: БЪЛГАРСКА КАМАРА ЗА ОХРАНА И СИГУРНОСТ ЧЕСТВА 10 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО УЧРЕДЯВАНЕ

На 17 юни 2017 г., в град Тетевен, по време на националното съвещание на Българска камара за охрана и сигурност (БКОС), бе отбелязана и десетата годишнина от учредяването на организацията.

По време на събитието бе подписано и тристранно споразумение за партньорство между трите организации от сектор Охрана и сигурност: Българска камара за охрана и сигурност, Индустриален Клъстер „Сигурност” и Съюз на фирмите за охрана и сигурност.

Организациите ще си сътрудничат и ще осъществяват съвместни дейности в областта на законодателните промени в сектора на частните услуги за сигурност и частната охранителна дейност и ще осъществяват съвместни проектни дейности.

Събитието бе уважено от партньори на БКОС, членове на Индустриален Клъстер „Сигурност”с председател Александър Иванов и Съюза на фирмите за охрана и сигурност с председател Ангел Тянков.

Г-жа Татяна Иванова, секретар на комитет “Сигурност” при Националния съвет на председателите на БСК, поднесе поздравителен адрес от името на Българска стопанска камара.

В поздравителния адрес БСК изказва искрена благодарност за дългогодишното партньорство, пожелава успех и съдействие по осъществяване на предстоящите промени към по-доброто развитие на сектора!

Почетния знак на Българска камара за охрана и сигурност

Българска стопанска камара бе удостоена с почетния знак на Българска камара за охрана и сигурност, която на 17 юни отпразнува 10 години от своето учредяване! Благодарим Ви, колеги! За нас дългогодишното ни и коректно сътрудничество е най-голямата награда!

Начало