Този сайт използва бисквитки (cookies), които се използват за правилното функциониране на сайта, както и за събиране на данни за посещаемостта от страна на GOOGLE. С използването на сайта вие се съгласявате с това условие.

Писмо на асоциациите до националния кризисен щаб във връзка с проблеми в сектора свързани с назначаването на служителите ни.

На вниманието на членовете на националния кризисен щаб за коронавируса в Република България.

Уважаеми господа ,

Приложено по поръчение на изброените по долу асоциации от сектора на частната охранителна дейност,

Ви изпращам писмо сигнал относно Невъзможност за назначаване на служители, извършващи охранителна дейност в търговските дружества, осъществяващи частна охранителна дейност в т.ч. и сигналноохранителна дейност на територията на страната

 

Текста на писмото можете да видите на този линк.

 

Председател на Българска камара за охрана и сигурност БКОС

Николета Атанасова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Председател на Индустриален клъстер „СИГУРНОСТ“

Александър Иванов- Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Председател на Национална асоциация на фирмите охраняващи с технически средства НАФОТС

Илиян Панчев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Председател на Национална асоциация на фирмите за търговска сигурност и охрана НАФТСО

Алексанъдър Митев Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Секретариат на Алианс

Радослав Христов Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

С уважение :

Д-р Татяна Иванова

Изпълнителен директор

Индустриален Клъстер Сигурност

София 1606

Ул. Владайска №29, ет.2

Тел : 0888 5477 89

Начало