Този сайт използва бисквитки (cookies), които се използват за правилното функциониране на сайта, както и за събиране на данни за посещаемостта от страна на GOOGLE. С използването на сайта вие се съгласявате с това условие.

Мемомрандум за сътрудничество между ИКС и Индустриален Клъстер Електромобили

Днес в офиса на Индустриален Клъстер Сигурност се подписа Мемомрандум за сътрудничество между ИКС и Индустриален Клъстер Електромобили , представлявани от г-н Александър Иванов и г-н Илия Левков
Целта на меморандума е двете страни подпомагат и улесняват икономическото сътрудничество между техните бизнес общности, членове и партньори, обвързани с взаимните интереси на двете страни.

- Страните насърчават обмена на експертиза, ресурси и контакти в интерес на развитието.
- Страните ще работят за развитие на моделите на застраховане на ЕПС, с цел улесняване създаването на нови възможности.
- Двете страни ще обменят редовно информация, публикации, материали. Те ще изготвят и насърчават притока на взаимна икономическа информация, статистика, търговски данни и инвестиционни политики.
- Когато е възможно, организациите взаимно ще си помагат при организиране на събития, изложения, конференции, семинари и други подобни дейности, и насърчават участието на своите партньори в такива събития.
- Организациите ще си предоставят взаимна възможност за изграждане на национални, европейски и световни партньорства, с цел реализацията на различни проекти, които да развиват техните дейности.